autredit

where are we what tha hell is going on the dust has only just begun to fall

Publicerad 2010-08-03 01:28:26 i Allmänt,

Lyssna på detta: Alice practice- Chrystal castles (så gnälligt men det hör till, särskilt den här dagen!)
jag vet det är så löjligt men jag kan inte tänka på någonting bättre och kanske är det såhär för alla ibland. jag tycker om att vara med någon vän då & då. saken är att jag tycker så himla mycket om mina vänner jag är rädd att bli ensam, jag vet att jag kommer bli ensam sen jag vet det & det är så läskigt. det är jobbigt att tycka att jag är ful & tjock & dum & om jag inte tyckte det hade jag kunnat vara din & din & din vän mycket bättre. bara det här låter som värsta -HEJ KOM OCH HJÄLP MIG. det dryga är att jag bara tänkte skriva, att jag ska måla ikväll. men jag ska kämpa hårdare det här året, även om jag kommer att vara ensam varje gång jag åker hem och hem igen så ska jag hitta något att kämpa för. jag hoppas att skolan blir rolig i år den har liksom varit rolig. (elin, jag är glad att du har varit min vän det här året! thanks girl och rosis, jag är glad att ha fått chansen att lära känna dig lite med! )& jag önskar att simon ringer mig snart igen för han är en av mina allra bästa vänner på hela jorden jag skulle kunna göra vad som helst för. viktig person liksom. det finns så många viktiga personer. så himla många. sen försvinner dom. oftast. dom flesta. (har man kvar 99% sina sista år??) 99%. det är nästan alla. tror jag. om man inte har fyra miljoner vänner, för då har man ju 40000 vänner kvar, helt okej många jag önskar jag hade så många. Men saker är inte som dom brukade vara liksom var är maria, emma & mina? stina, nattis? (min allra bästa vän jag älskar ju dig, sen 10 år tillbaka!) var tog ni vägen? no one kommer för att leka med mig i huset jag växte upp i. det känns inte alls kul. jag önskar att någon sa kom hit nu moa nu ska vi äta glass and wada wada, att någon ville sola med mig en solig dag. att någon ville kolla på film en regnig dag. att någon ville ha middag som vi hade. att vi drack oss redlösa tillsammans som vi gjorde (för fan vad det var skönt ibland). att vi sprang omkring på ängarna som vi gjorde. att vi var vi och dom där och allt det vi var när ni var med mig och vi var med varandra. Okej jag har världens finaste vänner som fortfarande träffar mig också. Borde ni inte fatta att ni borde sakna mig också? Grejen är att jag tänkte att sen när jag börjar gymnasiet så, whatever! det gör ingenting jag kan få fler såhär otroliga vänner. That's what I need. Jag behöver vara sex and the city-goda vänner. Men jag har blivit fet och grymt asocial (skyller sommaren 2009), det gjorde mig ju gott... särskilt i en ny klass. fashion, yeah babe.

& ew jag fattar inte att jag publicerar det här. (still, it's all for me!) för att läsa sen.. nah, inte det heller. men jag har bestämt mig. nu händer det! :) Later chicks and other amasing dudes. det var sommar idag igen. solen sken på mina ben<3 jag älskar den.

Kommentarer

Postat av: moa

Publicerad 2010-08-04 14:14:46

vi borde ta tag i oss, jag vill vara din sex and the city-vän. för jag behöver också något sådant, någonstans att höra hemma och veta säkert att man har någon. regniga dagar ser vi på film moa, soliga dagar solar vi och äter glass och luktar på gräset. flera dagar. upptäcker nya gator och nya lukter och nya bakelser. sjunger och dansar. dricker och dricker lite till. andas. för jag behöver dig. vi ses moa, vi ska ses och egentligen borde vi ses snart.. för det har gått så lång tid och jag vill göra allting vi borde. jag älskar dig och saknar dig och hoppas att vi kan krama varandra på riktigt och leva lite.<3

Postat av: elin

Publicerad 2010-08-05 01:22:49

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3osv.

Bra att du tkr det är kulis:)Och du kan åka hem. Hem till mig ngn gång;);)Och jag kan bo i din stuga ett tag tkr jag!!!!!!!Då kan vi kolla på film, chilla inne, om det är sol är vi ute. Och såklart äta...use my magic card @ hemköp. Sen tar vi en powerwalk runt sjön//springer barfota osv.

Postat av: elinpelin

Publicerad 2010-08-08 18:10:19

himlen är gjord av sten och jag flyttar antagligen till falun om en vecka istället. bara så du vet. jag kan vara yours truly. du är superduper. hoppas vi ses ikväll. partysöndag kanske. vi får se. lois frågade mig. i need you för du är verklig. hoppas innerligt du blir nöjd en dag. med dig själv. för du är finaste tjejen.

ensamheten är värst. antagligen. let's fight it. tillsammans. som romeo moa, som romeo! så mycket älskar jag dig. puss

Postat av: elinpelin

Publicerad 2010-08-14 14:04:44

Men en dag kommer jag och du, verkligen bli gamla. <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela