autredit

2,5/7 saturday, sunday & a littlebit of friday

Publicerad 2010-08-31 00:48:50 i Allmänt,

Reward your grace!

Det är måndag igen precis som många andra dagar. Jag vill gå upp extra tidigt på morgonen men det vill inte min kropp. Det regnar nästan varje dag nu & ändå lyckas mitt hår hålla sig lagom ofult. Jag är hungrig men har kommit på att licours ska vara mitt enda godis varje gång jag är för att det liksom redan gör rätt mycket (okej det här kommer inte hålla men ändå).. Hejdå tjock. Eller inte.

Lyssnar på Patrick Wolf - Afraid (av Nico's originalversion), kolla videon till souvenirs, jättefin låt aswell.


dead end

Publicerad 2010-08-26 00:13:20 i Allmänt,

Det finns människor som väntar på imorgon. Människor som inte helt litar på att de fötts, som om de inte är helt nöjda med sin första födsel utan väntar på en andra, en ny. Flest födslar på slutet vinner. Till skillnad från den första födseln är det inget som sker automatiskt, ingen som föder. Det är alltså man själv som måste krysta. Man själv som måste bära smärtan.Fångarna på fortet är kul. Imorgon ska jag låna en bok om jag vågar gå till biblioteket själv. Paulo Coelho, känner att han kan passa bra på mitt nattduksbord nu.

Bob Hansson

Publicerad 2010-08-16 00:00:11 i Allmänt,Mest är jag rädd för att det nu finns någon som via ett enkelt sms kan göra mig jätteglad. För då kan ett sms också göra mig jätteledsen.

where are we what tha hell is going on the dust has only just begun to fall

Publicerad 2010-08-03 01:28:26 i Allmänt,

Lyssna på detta: Alice practice- Chrystal castles (så gnälligt men det hör till, särskilt den här dagen!)
jag vet det är så löjligt men jag kan inte tänka på någonting bättre och kanske är det såhär för alla ibland. jag tycker om att vara med någon vän då & då. saken är att jag tycker så himla mycket om mina vänner jag är rädd att bli ensam, jag vet att jag kommer bli ensam sen jag vet det & det är så läskigt. det är jobbigt att tycka att jag är ful & tjock & dum & om jag inte tyckte det hade jag kunnat vara din & din & din vän mycket bättre. bara det här låter som värsta -HEJ KOM OCH HJÄLP MIG. det dryga är att jag bara tänkte skriva, att jag ska måla ikväll. men jag ska kämpa hårdare det här året, även om jag kommer att vara ensam varje gång jag åker hem och hem igen så ska jag hitta något att kämpa för. jag hoppas att skolan blir rolig i år den har liksom varit rolig. (elin, jag är glad att du har varit min vän det här året! thanks girl och rosis, jag är glad att ha fått chansen att lära känna dig lite med! )& jag önskar att simon ringer mig snart igen för han är en av mina allra bästa vänner på hela jorden jag skulle kunna göra vad som helst för. viktig person liksom. det finns så många viktiga personer. så himla många. sen försvinner dom. oftast. dom flesta. (har man kvar 99% sina sista år??) 99%. det är nästan alla. tror jag. om man inte har fyra miljoner vänner, för då har man ju 40000 vänner kvar, helt okej många jag önskar jag hade så många. Men saker är inte som dom brukade vara liksom var är maria, emma & mina? stina, nattis? (min allra bästa vän jag älskar ju dig, sen 10 år tillbaka!) var tog ni vägen? no one kommer för att leka med mig i huset jag växte upp i. det känns inte alls kul. jag önskar att någon sa kom hit nu moa nu ska vi äta glass and wada wada, att någon ville sola med mig en solig dag. att någon ville kolla på film en regnig dag. att någon ville ha middag som vi hade. att vi drack oss redlösa tillsammans som vi gjorde (för fan vad det var skönt ibland). att vi sprang omkring på ängarna som vi gjorde. att vi var vi och dom där och allt det vi var när ni var med mig och vi var med varandra. Okej jag har världens finaste vänner som fortfarande träffar mig också. Borde ni inte fatta att ni borde sakna mig också? Grejen är att jag tänkte att sen när jag börjar gymnasiet så, whatever! det gör ingenting jag kan få fler såhär otroliga vänner. That's what I need. Jag behöver vara sex and the city-goda vänner. Men jag har blivit fet och grymt asocial (skyller sommaren 2009), det gjorde mig ju gott... särskilt i en ny klass. fashion, yeah babe.

& ew jag fattar inte att jag publicerar det här. (still, it's all for me!) för att läsa sen.. nah, inte det heller. men jag har bestämt mig. nu händer det! :) Later chicks and other amasing dudes. det var sommar idag igen. solen sken på mina ben<3 jag älskar den.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela