autredit

lonely

Publicerad 2011-03-30 23:08:28 i Allmänt,

lonely som i jag sitter här och bor ensam & efter skolan så går jag hem ensam fast jag lämnar dörren olåst sitter ingen där & väntar på mig när jag kommer hem ensam från skolan.
(inte ens en kattunge)

jag skäms ihjäl så att jag dör.

Publicerad 2011-03-05 02:05:08 i Allmänt,

jag kan ingenting. jag vet inte hur man dansar dansen i thriller fast jag är så gott som kär i MJ. jag vet inte hur man spelar in en låt som man har kommit på. jag vet inte vart kattegatt ligger. jag vet inte heller vart island eller lettland eller thailand ligger. jag vet inte hur man sminkar sig med ögonskugga. jag vet inte hur man knyter en knop, jag vet inte hur bananflugor föds.

jag vet inte vem napoleon var eller hur köpenhamn ser ut.
jag vet inte hur man beställer en bok från tradera eller hur man stickar en halsduk. jag vet inte hur man gör för att gå ner i vikt och jag vet inte hur man kommer upp i tid på morgonen. jag vet inte hur man skriver ett G i skrivstil och jag vet inte när john lennon dog. jag vet inte hur man stannar mitt i vägen och blir påkörd jag vet inte hur långt det är till månen och vad den är gjord av fast jag fick lära mig det i skolan den här terminen.

July Flame- Laura Veirs

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela