autredit

om han viskar, pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig.

Publicerad 2010-09-23 21:37:53 i Allmänt,

Jag vet inte vad hösten gör men den gör att jag vill vara där kylan inte tränger sig på, den gör att jag vill kasta bort men liksom spara ändå. & så vill jag höra dom där tjocka gråa orden för att ta mig längre bort här från jorden. Varje gång hösten kommer hit vill den leta rätt på dom viktiga svaren för att sen slarva bort dom där i baren. Nu har jag drömt om det finaste som finns det är inte lätt att vakna från & jag vill bara vara hemma fast ute och gå jag vill verkligen bara det. Allt som alla säger blir bara fel fast dom nog inte menar det så alla är väll bara trötta på 16, 17 jag vet ju det egentligen men det är också hösten som gör det sen hittar jag tillbaka till 12. Det var längesen. Jag heter ju Moa & du får gärna komma hit. Välkommen.

Wayfaring stranger - Jack White

Publicerad 2010-09-09 23:03:00 i Allmänt,

jag längtar efter min mamma. hon behöver kärlek

mer än vad hon behöver det här inlägget.
& så längtar jag efter min pappa. han behöver också kärlek. hur gör man kärlek? det enda jag vågar göra är att äta middag. max köpa en present när någon fyller år. jag känner skamen. varje gång jag ser två av de fyra ögonen. jag saknar att få min godnattkram, sov gott lilla hjärtat jag älskar dig & släcka lampan.

MOA

Publicerad 2010-09-09 21:52:45 i Allmänt,

Alltså gud i helvete eller helvete i gud. varför har jag fetma 20 h om dygnet? det undrar jag minst 5 gånger om dagen också. egentligen vet jag svaret (mat komb ingen träning). men det finns ju många smala som äter och inte tränar liksom. fan. äckligt. jag har kommit på att det kostar 25,50:- att ha ont. Det kostar mig 25,50:- nu i några dagar. Snart tar dom bort femtioöringarna. Då kostar det säkert 26:- att ha ont. Det känns ju surt.


kolla den här tjejen. hansome.

Gimme boooooooost n' cigarettes!

Publicerad 2010-09-06 21:52:00 i Allmänt,

Monday again yeah, undra varför jag bara klagar i min blogg. undra varför jag bara bloggar på måndagar..

:D

Helgen är väll inte så himla underbar ändå liksom. eller jo. fan vad helgen är underbar! varje helg ju. ÅH. Jag vill göra något roligt, det vill väll ingen eeheheh? tja nödvändigt inlägg. hejdå :)
& hahaha jag hittade den här bilden på min dator. liksom yes but not really, no.. Pattinson utan händer och smalben? söt. hahaha gosh. känner mig seriös!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela