autredit

october I guess

Publicerad 2010-10-26 21:36:32 i Allmänt,I hope you can forgive me for that time when I put my hand between your legs and said it was small
cuz its really not at all hittar inte min vinterjacka, det är vinter nu visst är det väll det?


and the day you realize how amasing you are you're gonna leave me jag kanske ska kolla en extra gång i garderoben.

jag vill bli smal &

Publicerad 2010-10-25 22:14:11 i Allmänt,

jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli smal & jag vill bli det nu

taste like salt

Publicerad 2010-10-20 19:15:51 i Allmänt,

du måste komma det bara är så. det är ju faktiskt din mormor. du måste välja kläder till begravningen & jag ska se vad det är. jag måste ju veta så att du inte sätter på dig någon t-shirt från pappa eller något.

en del jag valt att kalla "bortvagen" (bortvaegen)

Publicerad 2010-10-19 01:29:42 i Allmänt,

klockan ar nastan halv ett pa natten & jag bestaller en flygbiljett i mammas namn till Nederlanderna. jag tar en riktigt dyr taxitur till ett litet privatplan & helt plotsligt sitter jag pa ett nattoppetcafé i Amsterdam, kan du tanka dig? med min stora skollaptop & en trasig vaska jag fick av pappa sitter jag i en frammande stad. Den ar nastan helt tom & jag kanner anda som att jag har hela varlden pa min arm. det ar fantastiskt vackert har! frosten har precis borjat lagga sig som ett tunt lager plastfolie pa de stadssmutsiga gatustenarna, aven gatulamporna har ser ut att frysa. i ett av alla gulnade skyltfonstren sitter sma porslinsgrodor & tittar pa en nackrosprinsessa som ar sa liten & ensam. i samma fonster finns 5 olika farger av julgransglitter. Hoppas inte mamma blir arg for att jag inte sagt att jag akt.

av nagon anledning sitter ika nord aven har, pa mitt café fast vid ett annat bord da & laser en bok av jane austen. kanske langtar hon efter nagot annat. jag onskar att jag vagade ga fram och beratta vilken otrolig manniska hon ar, hon tittade nyss pa mig & jag tankte att "snalla ika, kan du inte bli findus en gang for mig, snalla?" precis da ropade hon "PETTSON, TITTA PETTSON TITTAA NUU!!" for att snabbt dyka ner i boken igen. det var ett otroligt ogonblick jag aldrig kommer att glomma. det satter sig en liten fagel pa min axel nu & sjunger en afrikansk sang om frihet & karlek, jag vet att det ar afrikanska for jag horde honom sjunga hakuna matata innan.

nu ska jag forsoka hitta ett ledigt rum, alla jag sett inatt som gar omkring har roker cigaretter. hittade nyss en glodande fimp, pa den står "chesterfields" inprintat i silver. dom luktar som nagot skont jag kant forut. jag letar & letar men kan inte komma pa vad..

00:49

Publicerad 2010-10-19 00:49:51 i Allmänt,

Jag gick inte upp när jag skulle som mamma ville. När jag vaknade sken ingen sol & jag har varit på sjukhuset till 20.00. Jag tänkte att det skulle bli jobbigt & det blev det. Jag hoppas så innerligt att det ska bli bra någon gång men det blir det heller aldrig. Tänkte berätta något intressant & smart men kommer inte längre på något så jag gör som Simon & lägger upp en skön video istället; In our taloons med Bowerbirds, en låt jag hittade för några höstar sen så himla bra! Creds till videoarrangörerna, helt otroligt snygg.

jag längtar så fruktansvärt hem, men efter vad?

Publicerad 2010-10-18 02:40:43 i Allmänt,

jag önskar att jag gick på promenad minst en gång i veckan. jag vågar inte lyssna på musik i stan det känns som att jag ska bli påkörd där.jag längtar hem för där finns det någon som pratar & matar & kramar mig & säger mitt namn.

(now my feet won't touch the ground-coldplay)

http://open.spotify.com/track/2FNEXXWKxSyZGbViyfQ19w

Publicerad 2010-10-13 22:37:29 i Allmänt,

nu när du är påväg ner.

jag gick upp tjugo minuter för sent idag för att komma i tid. (<- lät inte det där himla ordet-som-betyder-att-en-mening-låter-som-motpolerna-till-varandra ?) vilket himla väder. vilket himla kallt väder. vilken himla snygg himmel! jag (faktiskt) älskar himlen på bussen hem den är riktigt riktigt stor & ljus & som en vän sådär jag saknar ingenting där egentligen (medan jag hatar att bussen åker en lång jävla väg runt risa & allt det där ja, ni vet, jag tänker att busschauffören kanske tänker ropa "är det egentligen någon som ska av på stationerna innan orsa busstation? annars tar jag den korta korta genvägen här" men det gör han aldrig. sen väntade jag spänt i fem minuter men han var fortfarande tyst.). Jag & en annan & en annan till åt ett äpple på vägen hem. Då tänkte jag att alla kanske åt äpple & att någon skulle gå på bussen utan äpple och känna sig ensam för att han inte hade något äpple. Sen tänkte jag att den där personen skulle sätta sig ner utan att märka att alla åt äpple. Jag kom på att jag önskar att jag gick på bussen när alla åt ett äpple för jag hade märkt det. jag önskar att alla hade märkt det för då hade vi kunnat diskutera mera, jag & alla människor på bussen.

Varför känns det så himla förbjudet att titta på personen som sätter sig brevid en när bussen är för full för att sitta med ett tomt säte brevid?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela